keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

I never gonna quit, I ain't no quitter

Knock me down and I get up again

Taas on vierähtäny ihan liian paljo aikaa sitten viime kirjotuksen. Vähä semmonen olo ettei mun elämäsä oo tapahtunu mitään kirjottamisen arvosta.

Koulu on alkanu taas. Luovuin vihkoista ja siirryin takaisin tuttuun ja turvalliseen kansioon ja nyt reilun kuukauden opiskelun jälkeen alkaa pahasti näyttää sitä että kaikki paperit eiii välttämättä mahdukkaan siihen kansioon. Melko ahkera olo! Vaan en kyllä ala raahaamaan useampaa kansiota, vähän väkivaltaa niin kyllä ne sinne menee, eikös niin? :---)

Mutta ai että mää tykkään olla taas koulussa! En ymmärrä niitä jotka lintsailee koulusta, itsehhän he on koulunsa ja alansa valinnu, miks pittää mennä opiskeleen jotai semmosta mikä ei selvästikkään kiinnosta? :o

Ja hiiskut on kasvanu iha hirmuisesti! Elämän pieniä iloja saada käyttää suihkussa hiustenhoitoainetta, suihkun jälkeen kuivata hiukset föönillä ja suoristaa kikkurankäkkyrät minisuoristusraudalla ♥ Aamulla pyörteestä sojottavat hiukset ojennukseen suihkauksella hiuslakkaa ja taas mennään! Ai vitsit mää oon oottanu tätä, KASVAKAA HIUKSET KASVAKAAAAAAA! Ainua surkuparku on vaan tuo sädehoitopuoli, misä on vieläki kalju läikkä :( Ei näy hiuksia ei, ei ees tynkiä. Vaan kyllä ne kasvaa, kasvaahan?

Sun is shining, the weather is sweet
Make you want to move your dancing feet

Kevätkin sieltä tulla tupsuttelee pikkuhiljaa ♥ Aurinko paistaa, mittari näyttää plussan puolelle (vaikkakin pari astetta vaan, mutta plussaa silti!) ja lumi on sulanu jo kovastikki myös täälä pohjosessa :) Tänään koulusta tullessa näin kaupungin miehet pesemässä jalkakäytäviä ja hoksasin että teiltä on kaikki hiekatkin harjailtu pois jo. Tää on ihan varma kevään merkki!



ps. Sinä. Sää et tiedä että mää tiedän että sää et tiedä että mää tiedän. Nii kerta.

Ei kommentteja: