lauantai 14. huhtikuuta 2012

And nothing else happens

...eiku matters?

Joo, siis, taas menny pariviikkoa ilman minkäänlaista tekstinpätkää. Ja tämä siis johtuu täysin siitä, ettei mullaoo tapahtunu elämäsä mitään kirjoittamisen arvoista. Ja seon itseasiassa melko masentavaa nyt kun sen ääneen sanoo...

Varattiin me kyllä tytsyjen kans kesälomalle Helsinginreissu. Lentsikalla sinne, pari yötä omppuhotellissa ja junalla takaisin. Helsinki täältä tullaan! ♥ Perjantaina olis lääkäriaika, ihanaa muutenkin päästä käymään taas seiskalla katsomassa ihmisiä :) Vieläköhän siellä muistetaan mut? Sitten loppupäivä pe ja koko la ja osa su vapaata = shoppailua! Ja eihän sitä tiedä vaikka eksyttäis sinne Helsingin yöelämäänkin ;)

Sitten hmm, mitäköhän muuta. No kokeita on ollut taas melkolailla - asiakaspalvelun koe, englannin koe, psykologian koe, lainsäädännön koe... Englannin näyttö olis vielä edessä. Mutta oon kyllä niin ylpeä ittestäni, kun melkeen joka kokeesta kolmosia nykinyt! Harmi vain että kolmosluokkalaiset tulee viikon päästä kouluun...................... Vaan eipä siitä sen enempää.

Parin viikon päästä on Taitajakisatkin ja mua hirvittää. Ne muutamat reenit mitä on ollut on mennyt melkolailla persiilleen ja jo pelkän näyteikkunan tekemistä koululla stressaan niin hirviästi että voi sitä raukkaa joka mun työpariksi sielä kisoisa joutuu... Niin ja pitäishän sinne joku kuvakin lähettää, kuka tulis ottaan musta edustuskuvan?

Hm, joo. Maanantai oli vapaapäivä ja oon elänyt sen takia jotenkin päivän jäljessä koko viikon. Nyttenki on ihan semmonen tunne että jee, huomenna perjantai ja sitten alkaa viikonloppu... Eiku miten se olikaan? Saatan huomenaamulla löytää itteni koulun pihalta :D

Hyvää viikonloppua kaikille

Ei kommentteja: