keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Day 24: What about my life?

What about my dreams?
What about how I feel?
What about my needs?
I cant hold back, I cant go back, I must be free

Ihana ilma täällä Helsingissä, päivällä oli ainakin 27 astetta lämmintä! Ja vielä näi illallaki mittari näyttää +17. Ähäkutti sinne pohjoiseen, kuulin vähän juttua että sielä sataa kaatamalla vettä ;)

Niijoo tosiaan, oon taas vaihteeksi vapaa perjantaihin asti! Perjantaina pitäis käydä verikokeisa ja sitte toivotaan että trombosyytit on alkanu pysyä ittekseen ees jonkinlaisisa lukemisa. Noh, sunnuntaina lähden jokatapauksessa, hotelli varattu sunnuntaista tiistaihin med kulta ♥ Toivottavasti tämä ei nyt sitten kuse aivan totaalisesti...

Helppo olla vapaa,
kuvitella että kaikkeen löytyy syy

Anne kävi tänään kattomasa mua osastolla. Miten voikaan ihminen tulla niin onnelliseksi vaan toisen ihmisen läsnäolosta? :') Ihana nähdä sitä pitkästä aikaa ♥

Käytiin äitin kanssa osastolta päästyä kävelemässä rannassa ja ottamassa valokuvia, mutten ole saanut niitä koneelle vielä. Ehkä pistän muutaman kuvan sitten seuraavaan blogitekstiin :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että Helsinki on näyttänyt parhaita puoliaan, vaikka kovin ikävissä merkeissä täällä joudut vierailee.
Paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

Moi.
Ollaan kotoisin samasta kaupungista, niin voisin alkaa lukemaan sun blogia. Toivottavasti voit paremmin ja syöpä saadaan selätettyä. Toivottavasti pääset vähän nauttimaan Helsingin kesästä sairaalaelämän ohella.
Voimia!
T. Saija