maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kuinka paljon täytyy ihmisen jaksaa...

...vasten tummaa tulvavettä ponnistaa?
Vaikka kaikkensa voi onnesta maksaa
Sitä kuitenkaan omistaa ei saa

Huomenna,
tai siis tänään jos ihan tarkkoja ollaan, on ehkä paskin päivä koskaan. Aamulla kuudelta herätys, seitsemältä ajelemaan ja kahdeksaksi osastolle. Siinä sitten odotellaan jonkinaikaa ja sitten se on menoa se.

Nehän siis repii multa aikalailla kaikki hampaat pois huomenna. En oo itekkään ihan varma enää mitkä hampaat jää ja mitkä lähtee, mutta ei niitä paljoa jää. Saan jonkinlaiset etuhampaidenkorvikkeet parin päivän päästä, mutta ihan niinku se paljoa lohduttais kun pari päivää saa olla ilman hampaita ja loppuelämän elää jollain jukurtilla. Jippii.

Älä mene pois, älä mene pois, kuule vielä tää:
Vaikka mikä ois, vaikka mikä ois, kaikki selviää.

Voiskohan ne vaivuttaa mut koomaan siihen saakka kunnes tää kaikki paska on ohi?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ne vie hampaat?
:(
Jaksamisia.
T. Saija

Anonyymi kirjoitti...

Laitathan jotain kuulumisia?

Hönö kirjoitti...

Melkosella viiveellä vastaan (anteeksi) mutta vastaanpahan kuitenkin :)

Elikkä hampaat veivät sen vuoksi kun oli niin huonossa kunnossa. Sädehoito muuttaa luuta jotenkin, niin olisi mm kaikki juurihoidetut hampaat lähteneet sitten irti itsestään ja koko leuka olisi voinut... öö... mennä kuolioon? tai jotain sellaista. Oli parempi kuulemma ottaa huonot pois ja jättää vaan semmoset mitkä pysyy varmasti :)

Etuhampaiden tilalle sain ainakin näin aluksi osaproteesin ja joskus puolen vuoden päästä sitten tekevät ne semmoiset istutetut mitkälie ruuvihampaat :) Ja poskihampaiksi tulee varmaan osaproteesit kans sitten myöhemmin.