sunnuntai 1. tammikuuta 2012

uusvuosi täynnä on toivoo

kaikki uutta ja hienoo
me tullaan tunnelista valohon

Oli tarkoitus kirjottaa jonkinlainen joulukirjoituski tänne vaa se sitten vähän meni. Mutta sovitaan nyt sitten vaikka että tämä on jonkinlainen yhteispostaus sekä joululta että uudeltavuodelta :D

Joulu meni leppoisasti kotona kullan ja vanhempien seurassa. Käytiin joulupäivänä mummulla syömässä ja mietittiin siinä sitten että mitäs me tehtiinkään viime jouluna. Kukaan ei muistanu. Mitä me tehtiin jouluaatto? Mitä sain lahjaksi? Käytiinkö me mummulla syömässä? Sen vaan muistan että tulin Helsingistä kotia just ennen synttäreitä ja lähdin joulun jälkeen takaisin ja tulin uudeksivuodeksi taas kotia.

ensvuonna se muuttuu
kaikki paremmaks taittuu

Viime uudestavuodesta muistan vaan sen kun kullan kanssa "ammuttiin" raketti joka ei sitten lähtenytkään ylöspäin vaan posahti siihen metrin päähän autosta. Näimpä senkin oikein paraatipaikalta audin etupenkiltä! :D Tämä uusivuosi olikin sitten ihan eri juttu! Hyvää seuraa, paljon nauramista ja pikkasen alkoholia laillisesti. Ja tietenki ekat baarivisiitit! Ai vitsit että on siistiä olla 18v 8)

tänä vuonna mentiin pohjiin mutta tästäkin jäätiin henkiin
tää vuosi oli harmaan synkkä, ensvuonna on nousu jyrkkä
uusivuos kaikki uutta hienoo, kaikki muuttuu jos jaksaa uskoo
ens vuonna pistän pyörät pyörii,
mä aion nauttii,
aion elää täysii

Eipä mulla varmaan muuta. Hyvää vuotta 2012 kaikille, toivottavasti tästä vuodesta tulee hyvä ♥

Ei kommentteja: