keskiviikko 21. syyskuuta 2011

I walked across an empty land

I knew the pathway like the back of my hand
I felt the earth beneath my feet
Sat by the river and it made me complete

Kävin tänään hammaslääkärissä. Aikoivat 3.10 pistää mulle ne ruuvit tuonne hampaisiin... taisiis luihin. Mitä ne on? No just sinne kuitenkin. Ja sitten joskus 3kk päästä tekevät pysyvät hampaat niihin. Jee!

Mutta tosiaan, kävin hampaiden röntgenissäkin. Tuli tosi feikki olo kun piti ottaa kaikki korut pois, hiukset penkille ja hampaat kippoon odottamaan :D Sitten kotimatkalla aloin miettimään, että itseasiassa tää on vähänniinkö tämmöstä helpotettua elämää! Kun menee ruokaa hampaankoloon tai hampaitten väliin niin ottaa hampaat pois ja pesee. Kun hiukset on takussa niin ottaa hiukset pois ja harjaa. Ja aina on kampaus hyvin eikä tarvitse ainakaan suoristaa niinkuin aikoinaan piti! ;)


En löytänyt vanhojen kuvien seasta ihan sitä kuvaa minkä oisin tähän vertailuun halunnut, mutta tuo saa ajaa asian :) Aika jännää, eikös. Minne mun huulet on hävinny? Asialle pitää ehkä tehä jotain... joskus... ko jaksaa.


Tuossa ylemmässä jälkeen-kuvassa on kylläkin vanha peruukki, mutta älkää välittäkö siitä :---) Tykkään siitä hirmuisesti vieläkin, tuolla se on hyllynpäällä jos vaikka satun tarvimaan pitkiä hiuksia!

Muttajoo, ei mulla varmaan muuta. Eiku joo, 16.9 tuli tasan vuosi siitä kö tämä koko ruljanssi sai alkunsa! Eli pitkä matka on jo kuljettu, jotkut tosin kulkevat pitemmänkin, mutta ei anneta sen lannistaa!

Pus ♥

3 kommenttia:

Maake kirjoitti...

Kiva kuulla, että jaksat vitsaillaki hampailla ja hiuksilla "ottaa vaan pois ja pesee ja harjaa!" :) alko ittiäki naurattaa :)

Saitko jo tuomion, onko syöpä nyt voitettu kokonaan? voiko sitä ees sanoa koskaan, että lopullisesti?

Tsemppiä!

-Marjut

Hönö kirjoitti...

Maakemoooi :)

Nosiis saan rampata jälkitarkastuksissa vielä seuraavat 5 vuotta ainakin, jos ei mitään ole niin sitten 5 vuoden päästä voi sanoa että the end :) Parin viikon päästä on ensimmäiset kontrollikuvaukset ja semmoset, että sittenhän sen niinsanotun virallisen tuomion saa. Mutta kyllämää ite aattelen niin että tämä oli tässä nyt, toivottavasti lääkäri on samalla linjalla :)

Maake kirjoitti...

Toivotaan :)