keskiviikko 11. tammikuuta 2012

I spent a lot of time with a crown on my head

- Halle Berry -

Tuossa hiuksentynkiäni hipelöidessä aloin miettimään, että kenellä julkkiksella olisi hieman tämäntyyliset lyhyet hiukset. Ei sen takia että olisin hiusmallia katsonut, vaan ennemminkin meikkivinkkejä. Perusmeikkiini kuuluu mm musta kajaali ja sen olen huomannut, että ihan näin lyhyen hiuksen kanssa se ei näytä erikoisen hyvältä :D Pitäisi olla ehkä hieman luonnollisempi meikki? Ja ehkä jotain koruja yms enemmän, esimerkiksi isot korvikset tai jotain?

Niitä meikkivinkkejä otetaan edelleen vastaan, mutta äiti tuli maininneeksi Halle Berryn ja voi että voikin lyhyet hiukset näyttää hyvältä!


Musta alkaa pikkuhiljaa tuntua että emmää ehkä haluakkaa niitä pitkiä hiuksia takasi ainaskaa iha heti! :----)

Ei mulla muuta, näkyillää taas. Öitä

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lyhyet hiukset sopivat monille naisille ja mitä siekin turhaan ressaat ;) Ota ilo irti elämästä. Hyvää alkavaa uutta vuotta sullekkin! <3

Teresa kirjoitti...

Moikka! Pakko kysyy näin sun blogia selanneena, et onks sulla toi syöpä suussa, ku piti hampaat repiä? :o

Mut hienoo, että et oo vaipunu epätoivoon ton vaikeen sairauden kans! :)

Hönö kirjoitti...

Anonyymi,
niimpä, mutta mullon ollu pitkät hiukset niin kauan ku muistan ja en jotenki osaa kuvitella ittiäni lyhyissä hiuksissa :D

Kiki,
ei ole (taisiis ollu?) suussa, vaan tuossa oikeassa poskessa korvan edessä. Oli vaan niin paljon juurihoidettuja ja muuten huonoja hampaita, että jos niitä ei olisi poistettu ja sitten olisi sädetetty niin ainakin kaikki juurihoidetut hampaat olisi tippunut pois ja leuka oisi voinut mennä kuolioon tai jotain... Ja viimeinen asia mitä haluan on tekoleuka! D:

Ja kyllä musta välillä on tuntunu että vaivun ihan epätoivoon, mutta jos mää tästä selviän niin selviän ihan mistä vaan :---)