maanantai 3. lokakuuta 2011

I'm okay, I'm on my way

And it's time for me to waste that perfect day

Kävin tänää lääkärin tykönä juttelemassa magneettikuvista, verikoetuloksista, rokotuksista ja yleensäkki voinnista. Kuulemma kuvissa ei näkyny mitää ylimäärästä, veriarvot oli kunnossa ja kaikki oli muutenki ok. Jes! Ekat rokotukset saan kuulemma joskus ens vuoden huhtikuussa aikaisintaan ja matkustusluvan saan sitten kesäloman lopussa. En viitsinyt siellä alkaa hyppimään riemusta, mutta voin sanoa että oon ilonen! Voi olla että menee viikko tai pari ennenkuin tajuan että tää oli tässä kun menihän mulla aikoinaan viikko tai pari ennenkuin tajusin edes sairastuneeni. Muttajoo. Jes!

Sitten kävin vielä hammasoperaatiossa. Pistivät tuonne luuhun kolme ruuvia joiden pitäisi nyt sitten luutua sen 3kk ainakin. Ja sitten saan hampaat! Ihan ikiomat hampaat, jotka ei keikkaa, ei tipu ja joita ei tarvi ottaa yöksi pois! Jes! Tosin vaikka luussahan ei periaatteessa tuntoa ole niin vähän näitä meinaa jomottaa. Ei muuta kun buranaa nassuun vaan ja kahtella huomenna mennäkkö sitä kouluun vaiko ei, periaatteessa mulla on pari päivää kirjotettu saikkua, että voinnin mukaan sitten. Autokouluunhan sitä on tiätty mentävä joka tapauksessa, eikö niin?

I don't wanna be afraid
I wanna wake up feeling beautiful today
And know that I'm okay

Jospa tää lähtis nyt tästä rullaamaan :) Vielä 17päivä olis tietokonekuvaus (TT, CT, mikäseo?) ja sieltä ne soittaa sit vastaukset mutta ihan luottavaisin mielin oon, oiskait ne nähny magneeteista jos siellä jotai ois.

Oonko mää nyt sitten niinkö periaatteessa terve?

Jes!

1 kommentti:

elina kirjoitti...

Vooi, oon niin ilonen siun puolesta!! Iha mieletön juttu :) Toivotaan vaan ettei niistä tietokonekuvauksista löydy enää mitään. Anyway, onnitteluni, oot selvinny rankoista hoidoista! Oot vahva tyttö <: