lauantai 28. toukokuuta 2011

Day 20: Elämä kulkee mut se kulkee liian nopeasti

minusta ei jää jälkiä
Aurinko paistaa mut se paistaa läpi vartalosta
sinusta ei jää varjoa

Nukuin viime yön jotenkin hirviän huonosti, heräilin koko ajan ja tänään tuntui että väsyttää hirveesti vaikka nukuin kuitenkin 14 tuntia yhteensä... Siinä seitsemän aikoihin illalla sitten väsytti jo niin paljo että meinasin nukahtaa tietokoneen ääreen ja päätin että meen ottaan pikku päikkärit... No ne ylläripylläri sitten vähän venähti ja äiti herätti kymmenen aikaan iltalääkkeiden ottoon. Olisin varmasti nukkunut pitempäänkin jos ei oltais häiritty. Saa nähdä miten ens yön sitten nukun kun nyt on jotenkin kumman pirtsakka olo... Mistä lie johtuu.

Ainiijoo oon unohtanu iha mainita että pääsin osastolta pois jo :) Ei menny viittä viikkoo, ei ees neljää! Tänään kävin ja huomenna käyn vaan osastolla sen verran et ne tiputtaa vielä antibioottia ja sitten maanantaina pittää vielä käyä lääkärin juttusilla mutta sitte oisin vissiin niinkö ihan vapaavapaa lähteen kotia. Jee!

We use to cry just a little,
laugh until we fall on the floor
And I would not change a day
'cause things have a reason to go the way they do

Paraskaveri tulee huomena tänne minu tykö ♥ Ikävä sitä, eioo nähty piiitkään aikaan! Käyään shoppailemasa jajaja pöljäillään kaikkee ja sitte nauretaa kippurasa ja syyä palijo suklaata ja kaikkia kivvaa :---) Sittekö se lähtee nii oon taas pari päivää äitin kans kahestaan ja sitte torstaina iskä tullee tänne meijän tykö. Jee :) Tosin tälläkertaa se ei vissii ota koiraa mukaa. Sittekö ne lähtee äitin kans ajeleen sinne pohjoseen sunnuntaina, nii kulta tullee tänne ja meen senkaa hotelliin pariksi yöksi ♥ Onneksi se on entine hesalaine nii tietää vähä paikkoja täälä, käyään sitte kierteleen kaupunkia ja eeehkä pikkusen shoppailemasaki. Tärkeintä on että saan viettää kullankaa aikaa välillä iha kaksistaa ♥

Ei kommentteja: