tiistai 3. toukokuuta 2011

It's never enough...

...until you've got all the stuff.
When the going gets rough,
just shop with somebody tough.

Wuhuu, kävin tänään shoppailemassa! Rahan menoa ei voi estää ja seura oli mitä mukavinta :---) Mukavaa oli myös se, että kukaan ei tuijotellut kaupungilla. Tai ei edes tuntunut siltä että tuijottelisi. On päiviä jolloin ahdistaa lähteä kaupungille ihmisten tuijoteltavaksi, mutta tämä päivä ei kuulunu niihin.

Björn Borgin laukku. Tämän takia kannatti istua tunti bussissa ja köyhtyä 64 euroa

Mokkanahkanilkkurit. Seppälästä, tasan 20 euroa. Oikea hinta oli jotain 40e, mutta oli alessa. Ihanan pehmeää kangasta ja tosi nätin väriset. Ja justiinsa sopivasti korkoa mulle, kun en millään korkeilla koroilla osaa sipsutella. Sitäpaitsi tykkään olla turvallisesti maantasolla :---) Näitä tulee varmasti käytettyä niin kauan kuin vain kasassa pysyvät.

Leopardikuvioinen meikkipussi, Seppälästä tämäkin, 9,95 euroa. Reilun kokoinen, muttei kuitenkaan liian iso. Varsinkin nuille sairaalareissuille ajattelin, saa kaikki hammasharjat ynnämuut naamanpuhdistustökötit mukaan.

Ja nuista naamanpuhdistustököteisä puheenollen, ei kenelläkään sattuisi olemaan näistä mitään käyttökokemuksia? Garnierin puhdistusmaito ja kasvovesi herkälle iholle, Stockmannilta muistaakseni, 4,90 per pullo. Ei ole ainakaan hinnalla pilattu. Vielä pitäisi ostaa jotain kasvojenkuorinta-ainetta, mutta ehkä näillä pärjää toistaiseksi.

Etkö unta saa?
Aaveetko taas sun vuoteellesi omin luvin istahtaa?
Sua valvottaa, jo kohta aamu sarastaa.

Nyt pakko mennä nukkumaan, ettei ihan mene höpöksi tämä homma. Huomenna verikokeisiin, saa nähdä miltä veriarvot näyttää. Tosin tässä on ollut melko pitkä hoitotauko, joten melko luottavaisin mielin lähden pisteltäväksi.

Tänään oli kivaa, toivottavasti on huomennakin.

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Mielenkiinnolla jään seuraamaan kirjoitteluasi, sain blogin osoitteen äidiltäni, joka sai tämän sinun äidiltäsi :D Joskus osastolla ilmeisesti nähneet...Itsekin siellä osastolla viettelin aikaani v. 2009-2010 kun sairastuin osteosarkoomaan. Jos kaipaat vertaistukea tai jotain juttuseuraa, koska tiedän aika hyvin miltä tuntuu olla nuori ja sairastaa syöpää, niin pistähän kommenttia tulemaan tai jotain :D Tsemppiä!

http://moioonkyopappa.blogspot.com/